Zero

“Băsescu este zero. Absolut nici o putere de facto şi de jure nu mai are. Rămăşiţele umane care îi mai fac jocul au fost avertizate chiar de el, din curticică: vor plăti primele…”
Jos palaria si izmenele pentru un atat de fin “ocservator”….Brava lui, brava marinarului…
Se vede de la o posta si vreo 250 cm ca o intreaga tara ne chinuim sa reparam tot ceea ce strica acest dement de vreo doua luni incoace, de cand cica e suspendat si nu mai are nicio putere, si nu reusim… si pace… De vreo doua luni incoace, “el chiar este zero, n-are absolut nicio putere de facto si de jure” dar “ramasitele astea umane care ii fac jocul” se caca pe ele de spaima doar cand ii aud vocea pe sticla si desigur la Telefoanele speciale care au fost repuse in fonctie (si ma refer la Justitie, CSM, ICCJ, CCR, PARCHET, SRI, SIE, si alte derivate + Mass media) si executa zilnic, temeinic si intocmai toate ordinele emanate de la epuizat…Sun momente cand se poate spune ca dementul invinge singur un intreg USL, dar noroc cu Antena 3…care lupta vitejeste zi si noapte pe toate planurile si cu toate armele. Fara Antena asta USL era doar o mare movila de cacat de musca tete.
Si fiindca dementul nu mai are putere, de aia nici la ora aceasta nu se stie exact cum se vor termina lucrurile dar nimeni nu poate sa jure ca am scapat de aceasta otrava perpetua care ne tot inunda si, iacata, 7.5 milioane de oameni seriosi dar disperati nu avem ce face…
Faina analiza nu ? Mai ales ca ocservatoru-i de-o finete…ehe..he… puţă de mâţă….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s