Nu inteleg !

Nu-i inteleg pe jurnalisti care se mira ca hipermarketurile sunt pline ochi in perioada sarbatorilor ! Sunt satul si plictisit de stiristele si de stiristi  care se mira ca romanii, ca si alti cetateni normali de pe aceasta planeta, fac cumparaturi inaintea sarbatorilor. Pai, omule  este ceva normal. Nu e nimeni atat de prost ca sa construiasca pe un hectar ditamai magazinul pentru 2-3 clienti . Parca sarbatorile sunt pentru toti ! Nu sarbatorim toti in aceeasi zi?  Sau stiristi si stiristele isi fac cumparaturile pentru Craciun in luna august? Pai,  nu merge, pentru ca expira dracu’ bomboanele si ciocolatele si se vestejeste bradul. Asta daca il gasesti, in august.

Peste tot, pe globul asta,  se intampla asa, iar sutele de filme in genul Jingle All the Way n-au fost inspirate nicidecum din Romania.

N-are rost sa ne mai miram ca-i aglomeratie in hipermarketuri si ca-i aglomeratie de pe DN1,inainte si  dupa sarbatori. Este firesc , este normal ! Asta-i normalitate ! Sau nu-i buna, normalitatea? Bine, sa nu credeti ca pun parte zecilor de mini. ai transporturilor,  nici vorba !

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s