Bucureştiul ar putea avea o linie de transport suspendată

Asta ar fi un proiect pentru o capitala europeana:) Dupa cum informeaza site-ul: www amosnews.ro capitala a fost invitata sa aplice la un proiect cu fonduri europene, ce presupune realizarea unui sistem de transport suspendat.Adica, niste cabine suspendate.

Acest proiect va fi discutat vineri, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, de catre consilierii municipali.
Alturi de Bucuresti, cei de la  Bruxelles a mai propus altor trei orase, asemenea proiecte: Cluj Napoca, Budapesta şi Chişinău.
Proiectul, care va fi unul pilot, are în vedere un traseu pe o distanţă de maxim 10 kilometri. Cabinele pot să transporte cel mult patru persoane sau un singur scaun cu rotile şi o persoană, maxim două. Greutatea maximă ce va putea fi transportată este de 400 de kilograme, viteza medie de transport, este de 50 de kilometri pe oră, iar numărul maxim al călătorilor transportaţi pe oră, pe fiecare direcţie de mers – este de aproximativ 5.000 de persoane.
Acum vom vedea care va fi orasul care va implementa acest proiect pilot…si bineinteles in cazul celor doua orase din Romania, daca vor fi selectate, Cluj sau Bucuresti, vom vedea ce firma va lucra?!…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s