Suplimente

Antrenamentul unui sportiv reprezinta un mijloc de crestere a  masei musculare. Este stiut faptul ca sportivii de performanta au necesitati nutritionale mult mai mari decat un “om de rand”. Din aceasta cauza de multe ori sportivul trebuie sa apeleze la diverse suplimente nutritive care sa le intregeasca aportul de proteine si minereale de care organismul lor are nevoie, pentru a face fata solicitarilor. Asadar, pe langa orele de pregatire, pentru a atinge performante, muschii mai au nevoie si de suplimentele nutritive.

Pentru un sportiv suplimentele, cele legale, luate dupa un antrenament, ii poate asigura rezerva de energie necesara organismului.

Atentie!!… ce si de unde le cumparati, deoarece  sunt foarte multe suplimente contrafacute si prezentate drept “produse minune” care fac mai mult rau decat bine, fiind produse 100% sintetice.

Sfatul meu este ca aceste suplimente pentru masa musculara sa fie luate numai dupa ce se consulta un  nutritionist sau cititi cu atentie prospectul, pentru a evita neplacerile datorate consumului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s