Revin cu un nou articol despre: tigari electronice

Bine v-am regasit, dragii mei cititori fideli. V-am promis in urma cu ceva vreme intr-o postare pe acest blog ca voi reveni cu amanunte despre amicul meu si metoda lui de a se lasa de fumat. Stiti, ca el a apelat la Tigari electronice.
Despre provocarea de a reveni ea a fost lansata int-un comentariu la articolul din aprilie de catre o cititoare fidela de-a mea. Mai precis: comentatoramator;”Hmm, sa ne spui daca amicul tau va reusi sa renunte la tigarea clasica, eu n-am reusit cu electronica…”

Ok! Acum, ca aveti introducerea facuta, sa va spun ca aseara am iesit cu amicii mei la o bere, la o terasa. Ca deh…cu vremea asta atat de schimbatoare, cine stie poate la anu’ mai stam la o terasa:)Printre amici se afla si cel cu metoda de lasat de fumat cu ajutorul acelei tigari electronice, din aprilie. Surpriza a fost ca el nu mai fumeaza, in timp ce noi fiind fumatori, ne-am aprins tigarile clasice, el…amicul cu pricina n-a mai simtit nevoia sa-si aprinda o lululea:). Ba, chiar a vociferat un pic, deoarece il deranja fumul de la ale noastre lulele.
Deci, subiectul nostru a reusit, acum nu stiu daca va fi o situtie de moment sau va deveni un nefumator „inrait”…S-ar putea de acum, cand ne vom intalni la o bere in interiorul localului sa nu mai stea cu noi, la masa. Cine stie!
Nu imi dau seama ce l-a determinat sa renunte, tigarea electronica e cea „vinovata” sau a tinut de vointa proprie! Ce pot eu sa va spun ca asta-i primul caz pe care il stiu, acela de a alege metoda cu tigarea electronica, care a avut succes! Or mai fi nu zic, dar printre amicii mei, Vlad( acesta e numele lui) e singurul!

Curios este pentru mine faptul ca dintre toate metodele…vreo trei le stiu eu, a functionat a patra. Cele trei fiind „S-o iei treptat, reducand zilnic numarul de tigari pana ajungi la o renuntare definitiva, deci, nu folosesti vreuninlocuitor sau stimulent(plasture). A doua metoda e aceea cu mestecatul de guma…ori de cate ori doresti sa-ti aprinzi vre-o tigara. Si-o a treia metoda este cea a renuntari dintr-o data. Eu ii zic masura radicala, le arunci pur si simplu si vezi dupa daca rezisti:)

Inchei articolul cu speranta ca am reusit sa ma tin de promisiune, chiar daca a trecut ceva timp, asta e…stiti cum se spune: „mai bine mai tarziu decat niciodata” si bineinteles ca exista si scuza ca nu m-am ;ai intalnit cu amicul Vlad, de multa vreme. Iar, cand am dat ochii am verificat si am scris postarea:)

Din blogosfera romaneasca va doresc zi faina si-o toamna calduroasa si linistita!

PS. As vrea. bineinteles daca si voi doriti sa impartasiti din experienta voastra sau daca vreun amic. coleg, ruda, etc…a folosit o alta metoda… si a reusit sa se lase de fumat, sa lasati un comentariu scurt la aceasta postare

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s